141128_dinersUs informem que l’Administració ens va informar en el Consell de Policia que és imminent que surti sentència del Tribunal Constitucional a propòsit de la devolució de la part meritada de la paga de 2012(44 dies).

Recordem que si aquesta sentència declara inconstitucional la mesura adoptada l’any 2012, l’Administració es veuria obligada a retornar aquella part de la paga de 2012 a tots els funcionaris sense excepció. Així mateix, recordem que aquesta era la nostra aposta vers la paga extra de 2012. Vam apostar a confiar en tot moment en les demandes col·lectives i la constitucional per tal que el benefici de la devolució fos per a tots els funcionaris i no només per uns quants a títol individual.

Us informarem de qualsevol novetat al respecte al llarg de les pròximes setmanes!!!

>> Llegeix COMUNICAT CONJUNT