taser_859x429Segons la darrera entrevista al Conseller d ‘Interior, Ramon Espadaler, a la agència EFE “està obert a dotar al cos de Mossos d’Esquadra amb dispositius Tàser”. En relació a aquesta informació el Sindicat de Mossos D’Esquadra (SME) vol fer les següents consideracions:

Celebrem que el que fins ara era una porta tancada sigui ara gairebé una realitat, encara que, com és habitual, el cos de Mossos d’Esquadra s’assabenta pels mitjans de comunicació de decisions rellevants sobre les seves condicions de treball.

Recordem que aquest material ha estat demanat per l’ SME en reiterades ocasions al  Departament d’ Interior ja que fins a 35 cossos de policia local i vigilants municipals de Catalunya disposen d’aquesta eina.

Si aquest material s’hagués distribuït abans, molt probablement moltes intervencions policials que han finalitzat de manera tràgica o amb lesions als agents actuants s’haguessin pogut evitar.

Instem a Departament d’Interior a que la distribució del material i la formació del agents que hagin de fer ús sigui ràpida.

>> Nota de premsa