141203_xiulada_mascolell 859x483Avui 3 de desembre la Trisindical hem donat la benvinguda al Conseller Mas-Colell a l’ entrada dels estudis de RAC1 a Barcelona per tal de reclamar-li la paga de Nadal que fa mesos ens va prometre i que ara, amb excuses de mal pagador, es nega a pagar.

En aquesta xiulada de benvinguda la Trisindical hem aprofitat per lliurar-li l’ escrit en el qual exigim que es faci efectiu el pagament de la catorzena paga del 2014, ja que els treballadors públics, i entre ells també els mossos d’esquadra a qui representem, ja hem patit prou retallades, tant en termes econòmics com en termes de conciliació.

Sr. Mas-Colell, deixi de maltractar als treballadors públics, perquè no tenim cap culpa de les males gestions que han portat el nostre País a la deriva econòmica i a la vora del naufragi.

Llegeix COMUNICAT