150127_cadires_noves_webEn data 28 de gener la Trisindical hem adreçat escrit al Director General de la Policia per fer-li saber que el nou model de cadira que ha arribat a la Sala Regional de la Regió Policial Metropolitana Sud fa que a algunes de les agents li quedin els peus penjant i és per això que demanem que, com a mínim, lliurin un reposapeus.

Com es pot veure en la imatge, aquestes cadires tot i posar-les en la seva posició més baixa, queden molt amunt i a les agents que fan entre 1’60m i 1’65m d’alçada, els queden les cames penjant amb el problema ergonòmic que els representa. Com que suposem que aquest serà el model de cadira que es lliurarà a la resta de destinacions de Catalunya, li proposem que per a aquests casos concrets en que a les agents els queden les cames penjant, es lliurin també reposapeus adequats per tal de corregir el problema. 

És per això que la Trisindical demanem que es doni solució a aquest problema amb la màxima celeritat possible.

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL + ESCRIT