150122_trisindical_logo_webUs informem que els sindicats corporatius del Cos de Mossos d’ Esquadra, SME, CAT i SPC, ens hem constituït de manera oficial com a coalició sindical per donar veu a la demanda històrica del col·lectiu de construir una veritable unió sindical. Així, aquesta coalició, tot i mantenir la total independència de cadascuna de les forces sindicals que en forma part, es converteix en una eina per sumar esforços en la nostra lluita pels drets laborals del conjunt de treballadors que formen part del Cos de Mossos d’ Esquadra.

El fet de fer oficial aquesta unió esdevé un pas més endavant per consolidar el treball de contínua col·laboració que portem duent a terme els tres sindicats durant els darrers 4 anys i, de la mateixa manera, suposa un punt de sortida per començar a preparar les properes eleccions sindicals del Cos de Mossos d’ Esquadra que es duran a terme durant el proper any 2015.

No obstant això, la Trisindical volem remarcar el fet que aquesta coalició no esdevé únicament una eina electoral, ans al contrari, es constitueix com un projecte de futur de manera que, independentment del resultat electoral, els tres sindicats que formem part d’ aquesta coalició tenim la ferma intenció de continuar treballant de manera conjunta i amb una mateixa línia d’ acció sindical, no només per tal de millorar les condicions laborals del conjunt dels agents del cos sinó també de lluitar per aconseguir una policia de qualitat que sigui capaç de proporcionar al conjunt de la ciutadania el servei policial que es mereix.

>> Llegeix COMUNICAT CONJUNT

>> Facebook Trisindical: Tri Mossos 

>> Twitter Trisindical: @sindical_mossos