150126_ABP_CERDANYA_webEn data 23 de gener la Trisindical hem adreçat escrit al Director General de la Policia per denunciar tot un seguit de mancances de seguretat a l’ ABP de Cerdanya ja que, a causa de la situació d’alerta a causa dels esdeveniments de caire terrorista succeïts a Europa, hem rebut la preocupació dels agents en relació la manca de seguretat en el desenvolupament d’alguns serveis i comissaries. Així, s’ha emès una ordre de servei a la Regió Policial de Pirineu Occidental, en la que s’ordena un reforç efectiu als llocs que determina el Pla de Prevenció i Protecció, en el qual, en el seu punt 8, es demana un increment de mesures de protecció a les dependències policials.

Per tal de poder incrementar les mesures de protecció demanem: Reparar la porta d’entrada de la Comissaria, posar làmines amb efecte mirall al vidre de la recepció, posar làmines enfosquidores a les finestres de tota la comissaria, ajustar correctament les càmeres de seguretat i possibilitat d’utilitzar les armes llargues durant els controls de pas transfronterers que els agents han de realitzar.

La Trisindical esperem que es tinguin en consideració les mesures exposades i que, amb la màxima urgència, es procedeixi a ordenar que es doni solució a les mancances exposades.

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL + ESCRIT