150128_manifest_segona_activitatPer fi tenim un acord de mínims en relació al tema de la segona activitat i les incapacitats permanents amb les signatures de tots els sindicats de mossos i de bombers així com de les nostres dues associacions.

És per això que volem donar-li la màxima difusió donant confiança a tot el companys/es que puguin estar en 2a activitat i a aquells que pateixen una incapacitat.

Adjuntem en pdf l’acord i un informe del CERMI en relació a la pretensió del Departament d’afegir un article en la Llei 10/1994 del cos de mossos, per mitjà de la Llei de mesures. Fins a aquest moment, tots el partits han presentat esmenes de supressió al respecte.

El CERMI té designada oficialment a Espanya la funció com a organisme independent de seguiment per promoure, protegir i supervisar a Espanya la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

L’informe de CERMI, on es constata discriminació per motiu de discapacitat per part del Departament d’Interior, està signat per la Sra. Leonor Lidón Heras, Delegada del CERMI per a la Convenció de l’ONU i els Drets Humans.

Creiem que l’acord és molt important i volem donar les gràcies a tots els sindicats, tant de mossos com de bombers, ja que considerem que la protecció dels companys en segona activitat amb les seves diferents causes dóna confiança al funcionari i alhora representa un recolzament al companys que ja s’hi troben.

En aquest món de la discapacitat no poden haver-hi discrepàncies, ni colors, contra la discriminació i la falta d’igualtat, ja que quan menys t’ho esperes et pot tocar i és molt d’agrair el suport que els demés et puguin donar, un suport que ens dóna més empenta per superar el menyspreu que patim per part d’alguns.

>> Llegeix MANIFEST CONJUNT

>> Llegeix l’ INFORME de CERMI