150112_amenaçaLa Trisindical de Mossos hem enregistrat un escrit de denúncia adreçat al Comissari en Cap del Cos per la manca d’informació, formació i mitjans per poder afrontar i defensar-nos davant d’una possible amenaça terrorista yihadista.

En l’escrit enviat al Cap del Cos, informem de les queixes rebudes pels moss@s d’arreu de Catalunya com: Ordres de comandaments a no deixar-vos posar les armilles exteriors; Coartar la informació rellevant dels atemptats de Paris per part de Caps de Torn Regionals; Controls fronterers i d’estacions de trens sense formació ni informació; Reiteració de les denúncies per les deficiències en la seguretat de les comissaries; Nul·la implicació de l’escala jeràrquica en els controls d’aquests dies, especialment a Portbou.

Estem  farts dels comandaments acomplexats, mancats de professionalitat i presoners de la crítica social i política. Per tant, qualsevol comandament amb un perfil professional més propi d’una ONG que veti l’autoprotecció dels policies en nom de l’alarma social o la imatge, la Trisindical no dubtarà en denunciar-lo, amb nom i cognoms i en el cas de tenir que lamentar desgràcies no volgudes, ens personarem amb denúncies penals per omissió contra el comandament covard i irresponsable de torn.

>> Llegeix COMUNICAT + Escrit