150112_homenatgeLa Trisindical de Mossos hem adreçat escrit al Comissari en Cap dels Mossos per proposar-li la creació d’un grup de treball per instaurar un protocol per rendir honors els policies morts en actes de servei.

Tothom hem estat testimonis de la quantitat d’homenatges que arreu de Catalunya s’han fet en reconeixement i estima del nostre company Antoni Camacho, mort en acte de servei el 31 de desembre de 2014, a la comarca d’Urgell.

Al Comissari Trapero li reconeixem les millores en els actes d’homenatge  que s’han fet des de la Prefectura i el Departament en aquesta darrera pèrdua, però creiem que no són suficients per honorar un policia mort en acte de servei. Per les propostes que ens heu fet arribar, en l’escrit al Comissari en Cap li oferim la creació i participació en un grup de treball per tal de redactar un protocol d’actes d’honor pels policies morts en acte de servei. Per suposat, sempre respectant les voluntats del policia i la família.  

>> Llegeix COMUNICAT CONJUNT + Escrit