150120_tirallets_webEn data 15 de gener de 2014 la Trisindical hem adreçat escrit al Director General de la Policia per comunicar-li que, a dia d’ avui, a les comissaries no es disposa de cap zona habilitada per l’ ús del tirallets i és per això que demanem que s’ habilitin petits espais per aquesta finalitat.

Quan finalitza el permís de maternitat de 16 setmanes les agents s’han d’incorporar novament al servei  i, en la majoria de casos, estan alletant els seus nadons amb llet materna. El fet que durant el seu torn de treball, per raons òbvies, no puguin alletar físicament al seu nadó, les obliga a fer ús de tirallets perquè no se’ls talli aquest sistema natural d’alimentació. A dia d’avui a les comissaries no es disposa d’una zona o estància habilitada per fer ús del tirallets, oferint a les agents les condicions d’intimitat i higiene necessàries per a aquesta pràctica.

Per tot l’exposat, demanem que s’habilitin a les comissaries petits espais per a aquesta finalitat.

>> Llegeix COMUNICAT CONJUNT + ESCRIT