150217_transitEn data 15 de gener de 2015 la Trisindical vam adreçar escrit al Director General de la Policia per fer-li arribar una incidència greu que vam detectar a l’Àrea Regional de Trànsit Lleida referent als quadrants dels horaris ja que l’Inspector Cap de Trànsit Lleida tenia la intenció d’imposar un nou horari a alguns dels efectius de trànsit de la referida comissaria i que aquest horari, molt similar al 2-2-3 però amb nombroses modificacions,  seria d’aplicació a partir del 1 de febrer d’aquest any 2015.  Afortunadament, la nostra petició s’ ha tingut en consideració i aquest quadrant, finalment, NO s’ aplicarà.

En aquell escrit vam denunciar que aquest nou horari seria  molt similar al 2-2-3 però amb nombroses modificacions, cosa que el feia ser un horari inexistent en el marc normatiu actual i en tot cas del tot inaplicable atenent els criteris d’horaris regulats pels efectius de Trànsit. Així mateix, en el darrer Consell de la Policia del dia 30 de gener, la Trisindical vam ser els únics que vam reiterar aquesta petició de retirar el quadrant que s’ havia aplicat als companys que NO podien fer nits, per motius mèdics, a Trànsit Ponent.

Finalment, la nostra petició s’ ha tingut en consideració i aquest quadrant horari NO s’ aplicarà, fet que valorem molt positivament.

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL.