150212_bateria_arroUs informem que la Trisindical hem adreçat escrit al Director General de la Policia per informar-li que l’ ARRO METRO SUD disposa d’un total de 60 bateries per als efectius que han de prestar  servei. D’aquestes 60 bateries, actualment només 15 tenen la pestanya de seguretat en condicions òptimes, per a realitzar tot tipus de servei.

45 pestanyes trencades comporten la pèrdua de garanties en les comunicacions en condicions normals. Si parlem d’actuacions amb reduccions o entrades on els moviments són ràpids i contundents les comunicacions es fan impracticables.

Degut a aquesta pèrdua de garanties demanen que es substitueixin aquestes bateries per unes que donin la seguretat que correspon als agents de la ARRO METRO SUD.

Per tot això, la Trisindical demanem que es procedeixi a la substitució de les bateries que estiguin en mal estat.

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL + ESCRIT