150205_funeralLa DGP acaba de publicar la Instrucció 2/2015 que regula les actuacions a seguir davant la defunció d’un membre de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

És evident que la Prefectura i la DGP ens ha escoltat, no han estat cecs davant els gestos i fets que el col·lectiu ha realitzat per honorar i homenatjar els mossos morts en acte de servei. Van a rebufo, però no importa, ens alegra i els agraïm que ens hagin escoltat i hagin regulat una demanda dels Mossos. Els policies, mossos morts en acte de servei, mereixen els honors de l’alçada d’herois que mai hem d’ oblidar.

Així mateix, el col·lectiu té tot el dret de mostrar i d’ homenatjar els companys/es caiguts. La Instrucció que regula els actes n’era una necessitat per tots, pels que marxen i pels que els recordem.

La Trisindical revisarem la Instrucció i farem si cal les esmenes oportunes.

Tot i això, encoratgem a la Prefectura a accelerar la creació d’un espai on homenatjar els mossos morts tal i com es va comprometre el Comissari en Cap del CME el passat mes de novembre en resposta a la petició que vam presentar la Trisindical.      

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL