150206_vehiclesruralEn data 5 de febrer la Trisindical hem adreçat un escrit al Director general de la Policia per denunciar la manca de vehicles 4×4 en els grups rurals de l’ABP del Montsià.   

Els grups rurals duen a terme tasques de patrullatge de proximitat, recerca de persones perdudes, cens de masies, serveis d’emergència, etcètera a nuclis de població petits o masies aïllades al mig de la muntanya o llocs poc accessibles del territori. Per tal d’arribar a aquestes destinacions han de passar per mals camins de pedra amb fortes pendents.

Aquest serveis sempre s’havien realitzat sense cap problema ja que abans disposaven de 4X4. En canvi, ara, se’ls ha assignat vehicles 4X2, vehicles sense tracció a les 4 rodes,  els quals quan hi ha una pendent una mica pronunciada o plou una mica ja no poden continuar ja que els hi falta tracció i les dos rodes amb tracció l’únic que fan és derrapar, la situació es complica si cauen quatre flocs de neu.

Davant d’aquesta problemàtica i per tal de continuar donant el servei que els grups rurals de l’ABP de Montsià havien donat fins fa poc i dur-lo a terme amb tota seguretat, des de la Trisindical hem demanat que es canviïn els vehicles 4X2 per vehicles 4X4.

>> Llegeix COMUNICAT + ESCRIT