150131_nota_condol_webEn aquests moments tant durs volem trametre el nostre condol a la família del company Jordi F. mort aquest matí en acte de servei. Res del que puguem dir o fer podrà alleugerir el dolor de la seva família, companys o amics.

La pèrdua és irreparable.

DESCANSA EN PAU COMPANY.

Hores d’ara, la prefectura ha emès un comunicat oficial convocant-nos a un minut de silenci, també davant de les comissaries de Catalunya com ahir diumenge, coincidint en dia i hora dels funerals del caporal. L’hora del funeral serà notificada mitjançant comunicat oficial tant aviat el sàpiguen. Ens emociona i complau aquest comunicat perquè estem d’acord que davant la mort d’un policia, els sentiments, dolor i honors de tot el Cos han d’anar units per respecte al company mort. Per tant, en data i hora TOTS hi serem davant de les comissaries i/o en els funerals.

Des de la trisindical de mossos sentim amb ràbia i dolor la mort del nostre company Jordi F. I traslladem el condol de part de tot el col·lectiu als familiars i amics del caporal.

31 de gener de 2015

>> Nota de condol

>> Comunicat Trisindical