150212_horariUs informem que la Trisindical hem adreçat escrit al Director General de la Policia per informar-li que, amb la aplicació del nou acord sobre condicions de prestació de serveis del personal funcionari del cos de mossos d’esquadra, ens trobem que pel que fa al quadrant horari i concretament en la setmana de torn de nits, es vulnera el Decret de jornada i horaris 146/1996.

En l’article 2.2.4 del Decret de jornada i horaris 146/1996, es recull que entre el final d’una jornada de treball i el començament de la següent ha d’haver-hi un mínim de 12 hores de descans.

Concretament en la setmana de torn de nit, la jornada de divendres nit finalitza a les 6:30h del matí de dissabte i a continuació, sense completar les 12 hores de descans, es torna a iniciar servei de tarda/nit dissabte a les 18h de la tarda.

És per aquest motiu i amb l’ànim de ser constructius que proposem que la mitja hora final del torn de nit de divendres de 6h a 6.30h del matí de dissabte s’imputi com a treballada tot i que l’agent pugui finalitzar servei  físicament a les 6h en punt per tal de garantir les 12 hores de descans fins les 18h que inicia de nou servei de dissabte tarda/nit.

Per això la Trisindical demanem els serveis de planificació apliquin la nostra proposta, evitant d’aquesta manera la vulneració del Decret de jornada i horari 146/1996.

>> Llegeix COMUNICAT TRISINDICAL + ESCRIT