arro2Objectiu aconseguit, l’ARRO de Girona surt del tuguri en el qual han mal conviscut durant anys, però a canvi, els traslladen a unes dependències que no són òptimes com a instal·lacions policials i el que és més preocupant, AMB MANCANCES GREUS EN SEGURETAT. La Trisindical hem seguit tot el procés del trasllat de l’ARRO de la Ctra. de Barcelona a l’edifici Gaudí.

Abans de la inauguració, tothom va poder visitar les instal·lacions, estat i evolució de les obres, com els administratius, manteniment, agents i comandaments d’ARRO i de la Regió… menys els delegats sindicals i/o de riscos laborals de la Trisindical, ja que la Subdirecció ha fet oïdes sordes a la petició. Després de l’escenogràfica inauguració de la nova seu d’ARRO, amb autoritats, empresaris, premsa, administratius i comandaments (representants dels treballadors no), la Trisindical l’hem visitada. Amb tota la informació que els policies ens havíeu fet arribar, hem pogut confirmar les greus mancances en seguretat que existeixen en el recinte i edifici Gaudí.

Davant el que considerem un sistema de seguretat vulnerable, no detallem més en el comunicat per raons obvies, hem traslladat als caps d’ARRO la nostra preocupació i els hem demanat que facin els informes oportuns per tal d’elevar a la superioritat les necessitats evidents…

>> LLEGEIX COMUNICAT Comunicat Gaudí EDIFICI GIRONA