tener-reunionesTemes aportats per la Trisindical:

– Centre penitenciari del Catllar. Preguntem si hi ha alguna novetat. El Sotscap de la Regió ens comunica que no hi ha res per escrit però s’ha manifestat la intenció d’obrir l’últim trimestre del 2015. La gestió d’efectius passaria a la unitat ARPEN i el procés seria similar al nou centre penitenciari de Figueres, és a dir, oferiment a tothom les places però amb prioritat als que estan prestant servei actualment.

– Comissaria a Torredembarra. A dia  d’avui ens manifesten que no hi haurà.

– Informació relacionada amb el calendari d’entrega de les armilles de seguretat i dels guants antitall. El Sotscap de la Regió ens informa que, a dia d’avui, han arribat 300 armilles a tota la regió. Que s’està respectant la priorització per a USC. També manifesta que el procediment de repartir-les és segons l’ordre en què es van prendre les mesures.

– Llarga espera a l’hora de sol·licitar reposició extraordinària de botes. El Cap d’Administració manifesta que al maig hi ha previst una comanda de 300 botes per tal de donar resposta a totes les comandes pendents. De cara a l’últim trimestre de l’any s’ha fet una comanda de 2.000 botes. Es sol·licita al Servei d’Administració que durant l’espera es faci tot el possible per solucionar temporalment aquesta mancança.

– Vehicles sinistrats situats a l’aparcament exterior de l’ABP Baix Camp- Priorat. Tornem a denunciar la presència d’aquests vehicles en tots els aparcaments de les comissaries. El Sotscap de la Regió ens respon que són de casos pendents de judicis i que no es pot fer res amb ells. La Trisindical va manifestar que es fessin gestions amb els dipòsits municipals i la resposta és que al ser empreses subcontractades no és possible.

– Hem tornat a sol·licitar la roba més adient pel fred. Preguntem si hi ha data d’entrega. El Cap d’Administració ens respon que tenen la petició feta però tan sols per Falset i Montblanc que són les poblacions que es consideren zones fredes.

– Formació de tir. Sotscap de la Regió ens informa que no s’han aturat les pràctiques de tir. S’han reduït per licitació de munició. Afegeix que a nivell de tot el cos s’ha engegat una formació contínua que consta de dues tirades anuals de 50-50 i de 50-100 trets d’arma curta i llarga, una sessió de formació de conducció de vehicles i sessió de tècniques d’emmanillament, arrest i control. El Cap d’Administració informa que ja hi ha signat un contracte fins el 2017 de manteniment de la galeria, per part de l’empresa “GTS”, que a partir de juny permetrà realitzar les pràctiques sense incidents.

– Servidor internet Vendrell. El Cap d’administració confirma que en data 18 de febrer a les 14 hores es va solucionar de manera definitiva la caiguda del servidor.

– Lector empremtes Valls. S’informa i s’explica el cas del lector d’empremtes i el Cap d’Administració ens diu que s’ho estudiarà per tal de donar solució.

– Pilones antiencastament. El Sotscap de la Regió ens respon que ja té la petició feta per les pilones per a l’ABP Tarragona i s’estan gestionant. Es pregunta per CD Cambrils i comenta que el Cap de la CD ha presentat l’informe.

– OS ARRO Salou. Es demana al Sotscap de la Regió que manca representació d’OS ARRO a la CD per vetllar per la comunicació amb la unitat. Aquest ens informa que properament destinaran un agent per desenvolupar aquesta tasca.

– Aparcament CD Salou de vehicles personals. Es pregunta per habilitar la zona vallada al costat de la comissaria per aparcar vehicles, Cap Administració i Sotscap de la Regió s’ho estudiaran.

– Aparcament Vendrell.  Sotscap de la Regió ens informa que a tots els agents amonestats se’ls va avisar diverses vegades en persona. Es va demanar que es tornés a parlar amb les persones implicades per resoldre-ho.

– OAC Mallafrè. El Cap d’Administració comenta que hi ha una proposta de rehabilitació però sense data. Per altra banda, recorda que és un espai cedit per l’Ajuntament i, en cas de canvi de partit polític municipal, poden reclamar l’espai.

I més temes, LLEGEIX COMUNICAT 150311_COMUNICAT_TRISINDICAL reunió dels sindicats amb l’intendent de RPCT