Temes  tractats:

ARMILLES

– Ens han intentat aclarir el tema dels agents amb armilles exteriors per la vigilància a l’entrada del pàrquing de l’ABP Eixample, segons diuen, la problemàtica es va crear per donar instruccions a que aquestes es posessin bé i en condicions i no pas que obligatòriament es posessin interiorment.

– Sobre el repartiment d’armilles a la regió, es porten repartides 1002, més unes 74 que es repartiran els propers dies.

Us volem recordar, que seguiu utilitzant les armilles que tingueu a l’abast, siguin interiors o exteriors, per tal de donar-vos el punt de seguretat personal sigui quin sigui l’estat d’alerta. L’important és la vostra seguretat.

TIR

Les pràctiques de TIR durant l’any 2015 seran 4 (50-50-50-100). Pel que fa a les armes llargues només es faran explicacions teòriques de muntatge i manipulació però sense munició, essent només els serveis regionals de GUILLES i ARRO els que utilitzaran la munició corresponent.

Aquesta manca de formació específica, limita la bona resposta en possibles casos contra la seguretat dels edificis policials i el seu personal.

>> LLEGEIX COMUNICAT 150309 COMUNICAT_TRISINDICAL REUNIÓ RPMB SINDICATS