video 3Arran de la situació de crispació social instaurada  a la nostra societat vers les actuacions del cos de Mossos d’Esquadra, i del futur complicat que s’aproxima per les FFCCSS amb l’entrada en vigor el pròxim 1 de juliol de la nova Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015, creiem que és el moment d’iniciar un canvi. No podem esperar més la iniciativa del Departament d’Interior, hem de marcar un abans i un després que suposi un motor de millora per al Cos de Mossos d’Esquadra. Hem de garantir que els efectius del cos no siguin criminalitzats per dur a terme la seva tasca a peu de carrer dia a dia. No podem tolerar que ens continuïn convertint en les víctimes mudes i cegues de la nostra pròpia feina, la qual estimem i duem a terme amb vocació, orgull i dedicació.

Volem que es doti al Cos de Mossos d’Esquadra de càmeres de gravació individuals per realitzar el seu servei , per tal de garantir i reflectir la realitat objectiva de tots els serveis que presten els seus membres. Volem acabar amb les mentides, fabulacions, intoxicacions que es produeixen actualment vers les actuacions dels membres del Cos de Mossos d’Esquadra. Volem que els membres del cos puguin reflectir la pura realitat per tal de defensar la legalitat, integritat i professionalitat del seu servei a la societat amb la irrefutable realitat dels fets.

El funcionament d’aquestes càmeres de gravació garanteix en tot moment el bon ús de les imatges i gravacions captades. Així doncs, des de la Trisindical demanem per escrit al Director General Sr Batlle que es doti els agents amb aquesta eina.

 

>> Llegeix COMUNICAT  2015-04-27 COMUNICAT_TRISINDICAL VIDEOCÀMERES