Els darrers anys celebraven les Esquadres Alternatives a la porta de l’acte de celebració del Dia de les Esquadres.

Aquest any la intenció era la mateixa, però a causa del nivell d’alerta i la confirmació de que el Cos de Mossos i les seves instal·lacions som objectiu de Terroristes Gihadistes, hem decidit anul.lar l’acte públic i no exposar gratuïtament a ningú en un dia tant assenyalat al calendari.

Ens  alegrem molt per la feina feta i les detencions d’ahir, però la informació, la formació i la seguretat, especialment dels agents els quals hi són al carrer dia a dia, és precària, i això s’ha d’acabar.

Exigim, davant aquesta realitat, que el Conseller Espadaler, el Director General El Sr. Batlle i el Comissari en Cap el Sr. Trapero, tinguin com principal prioritat real la Seguretat dins el Cos de Mossos d’Esquadra.

 >> LLEGEIX COMUNICAT  Comunicat Trisindical Anul.lem Esquadres Alternatives