CONGRÉS EXTRAORDINARI DEL SME.

SALONDECONGRESOSEl dia 7 de maig es va celebrar el Congrés del sindicat. Es va fer un repàs General del passat, present i futur des del darrer Congrés.

Es van dur  a terme les votacions pertinents, dels responsables territorials, de les seccions d’Escala Intermèdia, Investigació, Ordre Públic ,trànsit i per últim, els responsables d’Àrea.

El resultat va ser per unanimitat de donar confiança el mateix equip  humà que actualment forma el sindicat, amb l’únic canvi ressenyable de què el   Secretari General passa a ser Toni Castejón i el Vicesecretari General que passa a ser Ricard Castro.

Volem agrair als assistents la confiança en aquest equip i les diferents felicitacions que hem rebut d’arreu. Esperem ser mereixedors d’aquesta confiança seguint la mateixa línia sindical on la defensa a tots els nivells dels companys és part de l´ADN del SME.

>> Llegeixz Comunicat 2015-05-11- COMUNICAT-SME CONGRÉS