bossa hores 1Des de la Trisindical hem tingut coneixement que als agents se’ls planifica formació obligatòria augmentant-los a la bossa d’hores acumulades.

Segons la instrucció 7/2015 sobre la planificació dels règims d’horaris i planificació de jornada de treball, estableix en el punt 2.6.2 una planificació anual. Això ha suposat que la majoria d’efectius a dia d’avui no disposin d’hores de romanent.

Les oficines de suport al citar a agents per fer formació obligatòria, veuen que no disposen d’hores de romanent, aleshores els convoquen a la formació tot augmentant la bossa d’hores acumulades dels agents.

El decret 146/1996 de jornada i horaris, en el seus articles 18 i 19 especifica que la bossa d’hores s’incrementa per perllongaments (fets imprevistos) i treball en dies lliures de servei; en cap cas parla de formació…..

>> Llegeix Comunicat 2015-06-30_COMUNICAT_TRISINDICAL- formació obligatòria augmentant Hores Acumulades