chalecos 5taser_webDissabte a Ciutat Vella, i com malauradament és habitual en la nostra professió, vam tornar a viure una situació de risc greu per a la vida d’un agent del cos de Mossos d’Esquadra. Aquesta vegada, una persona va agredir els agents amb una ampolla trencada i l’armilla interior que portava  el va salvar de patir ferides molt greus.

Durant massa estona, però, va estar a punt de ser ferit greument en parts vitals que l’armilla no protegeix.

Durant més de 6 minuts llarguíssims els agents actuants van haver de fer front a una persona agressiva, que va posar en perill la vida no únicament d’un nombre elevat d’agents de la GUB i mossos, sinó també la dels vianants que es trobaven on es va realitzar la persecució.

Aquestes situacions es poden resoldre efectivament amb si els agents disposen d’una “Taser”. Ahir, per sort, el company portava l’armilla, però encara falten molts companys per ser dotats d’aquest element de protecció.

Exigim a la DGP i al Departament d’interior que d’una vegada doti de taser als companys i que es lliuri l’armilla interior a tots els companys que encara no la tenen. Ja n’hi ha prou de jugar amb la sort

 

>> Llegeix Comunicat __TRISINDICAL taser ja! Armilles per tothom ja!…