Adelanto_Edad_Jubilacion2Des de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social del Ministerio d’Empleo y Seguridad Social, ens han informat que, finalment, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ja ha tramés les dades necessàries, s’han iniciat els tràmits per tal que l’avançament de l’edat de jubilació per als mossos d’Esquadra sigui ben aviat una realitat.

 Us recordem que des de la Trisindical, tot i els entrebancs que ens hem trobat en el llarg camí per a la consecució d’aquesta justa reivindicació, iniciat fa més de deu anys, hem continuat mantenint contactes amb el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i que en data 13 de gener ens vàrem reunir amb el Secretari d’Estat per a la Seguretat Social, Sr. Tomás Burgos, el Director general d’Ordenació de la Seguretat Social, Sr. Rafael Barberà, y la Directora de Gabinet del Secretari d’Estat, la Sra. Pilar Madrid. Una reunió en la que l’ex-Conseller d’Interior ens va titllar de “deslleials”, però la realitat era que el Departament d’Interior no havia fet cap gestió ni  aportat cap dada que permetés avançar en aquesta qüestió….

>> Llegeix comunicat  2015_07_08 comunicat jubilacio anticipada (1)