Us informem de les bases provisionals següents del concurs General:

La publicació al DOGC es realitzarà, d’acord amb el cronograma, durant la segona setmana del mes de setembre:

–          convocatòria mitjançant concurs general per a la provisió de llocs de treball de la categoria de mosso/a del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 100/15).

–          convocatòria mitjançant concurs general per a la provisió de llocs de treball de la categoria de caporal/a del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 200/15).

–          convocatòria mitjançant concurs general per a la provisió de llocs de treball de la categoria de sergent/a del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 300/15).

–          convocatòria mitjançant concurs general per a la provisió de llocs de treball de la categoria de sotsinspector/a del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 400/15).

>> Llegeix bases:

–  Bases 10015 CAT.doc,mosso

–  Bases 20015 CAT.doc.caporal

Bases 30015 CAT.doc.sergent

–  Bases 40015 CAT.doc.sotsinspector