reloj1Malauradament aquests últims dies ja hem començat a tenir alguna notícia de canvis en el sistema d’horaris que afecten als agents que es troben en plaça de torn.

La jugada en sí, consisteix en què alguna jornada de treball intersetmanal, es passada a Festa. Mitjançant aquest fet, la bossa d’hores de romanent creix de manera proporcional, motiu pel qual els agents afectats per aquesta mala praxi, en un futur no molt llunyà tindran planificada alguna jornada de festa a treball, aprofitant aquest increment succeït en les hores de romanent.

RECORDATORI:

Llevat de l’excepció de la voluntarietat del propi agent, l’actual normativa de quadrants horaris aplicable a mossos d’esquadra, en cap cas permet que els agents amb plaça a torn puguin veure modificada de manera arbitrària la seva jornada laboral.

 Per tot l’exposa’t, des d’aquest sindicat us demanem que estigueu al cas del que us exposem i que no dubteu en cap moment de fer-nos arribar qualsevol possible irregularitat detectada

>> Llegeix comunicat 2015-09-28_COMUNICAT_TRISINDICAL- companys al Lloro