MobbingAvui dia 10 de setembre ha estat publicat l’espera’t Protocol per la Resolució de Conflictes Interpersonals entre agents del Cos de Mossos d’Esquadra.

A mitjans de l’any 2009 vam denunciar el primer cas de conflicte laboral entre dos agents del CME acollint-nos al Protocol d’Assetjament Psicològic de la Generalitat de Catalunya. Un fet que va fer saltar totes les alarmes dins la Direcció General de la Policia i del propi Departament per la primícia, notorietat i, diguem-ho també, valentia de la víctima.

Provar, documentar i testimoniar els perjudicis que se s’estan fent dins la feina a un treballador és determinant per denunciar una pràctica totalment intolerable.

En molts dels casos, l’actual protocol d’assetjament de la Generalitat no es del tot aplicable doncs hi ha conflictes entre treballadors/res que no compleixen tots els ítems requerits. D’aquí va sorgir el 2010 la necessitat de demanar al Departament més eines per resoldre els conflictes interpersonals dins l’àmbit laboral del CME.

I més…..

 

>> Llegeix Comunicat: 10-09-2015_COMUNICAT_TRISINDICAL_protocol per la resolució de conflictes entre agents del CME…