DINERO 1

Els serveis d’Administració de les regions policials i de les unitats centrals estan lliurant els vals bescanviables per roba de paisà corresponent a l’any 2012, a tots aquells agents que per la tasca que desenvolupen, no utilitzen l’uniforme reglamentari. Respecte a aquest repartiment hem rebut diverses queixes que detallem:

Els agents poden descanviar el val a la xarxa de botigues Macson fins el dia 15 de desembre de 2015. En aquesta època de l’any a les botigues només es troba roba d’abric i l’anterior val, el corresponent al 2011, també es va lliurar en aquestes dates; tot recordant que la compensació és per tot l’any,

També hem rebut queixes d’agents que durant el  2012 van fer algun curs a ISPC i els han restat la part proporcional, suposem pel fet que han d’anar d’uniforme;però si demanem reposició d’uniformitat els hi deneguen per ser unitat de paisà.

I més….

>> Llegeix escrit Escrit Val de paisà 2015-10-08

>> llegeix comunicat  2015-10-08COMUNICAT_TRISINDICAL val de paisà …