justicia-1QUAN EL TEMPS SAP POSAR A TOTHOM AL SEU LLOC

Creiem que és de justícia que tots els companys i companyes sapigueu de quin peu calça el sindicat SAP-UGT, perquè tot plegat ens afecta a tots de forma negativa, tant en matèria d’horaris, com de retribucions, etc.

Com tots sabeu, el 29 de gener d’aquest 2015, el SAP-UGT va signar un acord de condicions de treball que la Trisindical no vam acceptar signar perquè empitjorava molt les condicions laborals de molts agents, entre elles:

– La sobrevaloració en els concursos els mèrits del PGA

– Reducció de la puntuació de l’antiguitat en el concursos.

– Canvi seqüencial del torn de matins pel de nits a partir de 2016 que destrossarà la

conciliació personal de moltes parelles mossos i dels que estan gaudint reduccions, (l’any  passat no van atrevir-se a imposar-ho).

– La continuïtat del sotmetiment de les USC a horaris especials perpetuant així l’acord de la vergonya 2006 i assumint un altre cop més pèrdues de garanties laborals que a hores d’ara ja  estan aflorant arreu del territori, etc.. Això si van aconseguir que el dia 1 de maig constés com dia assenyalat per aplicar el coeficient signat a la baixa.

I més…

>> Llegeix comunicat; 2015-10-20_COMUNICAT_TRISINDICAL quan el sap posar a tothom al seu lloc