Des del Sindicat, fa temps que volíem compensar als nostres afiliats, la confiança dipositada en nosaltres.

El moment de fer aquestes coses, no és en període electoral com fan altres.

I hem pensat que ara és el moment. I quina millor manera, que donar-vos una samarreta tèrmica a cada un de vosaltres, que us pugui ajudar a no patir el fred  amb la deficient i antiquada uniformitat que tenim.

No pretenem suplir les obligacions i deures de l’administració, res més lluny d’això. La DGP ens l’hauria d’haver donat fa anys.  Però estem cansats de passar fred i que no ens equipin adequadament tot i que ho hem demanat moltes vegades.

Per tal de recollir la vostre samarreta tèrmica, truqueu al vostre delegat.

Rebeu una cordial Salutació de tot l’equip que treballa pel SME

 

>> Llegeix comunicat Carta-samarreta