COPEEl Mati de Cope amb Carles García 06.11.15 .Successos i crònica policial amb Toni Castejon, SG del SME i Portaveu de la Trisindical

” El comissari en Cap demana disculpes al ciutadà.I altres comissaris. Crec que han de demanar disculpes als agents. En aquests deu any no han tingut cap tipus de lideratge ni ens han defensat en casos com E. Quintana, pilotes de goma…”

Voldria fer homenatge a companys que ho han donat tot. Ferran, disparat i amb perdigons  de per vida al cos. Gràcies a la seva implicació avui tenim armilles. Companys atropellats, apunyalats, agredits…

” Homenatge a companys que per fer la seva feina estan ara mateix imputats. Cas E.Quintana, cas CV….

” La imatge és el  mal endèmic d’aquest cos..

Escolta el programa: http://www.ivoox.com/mati-cope-amb-carles-garcia-06-11-15-audios-mp3_rf_9294058_1.html