FELICITATS SAP-UGT PER LA VOSTRA RECTIFICACIÓ

fami2Des de la signatura per part del SAP-UGT -i els seus sindicats satèl·lits aliats- de l’acord de 29 de gener de 2015, la TRISINDICAL hem pressionat en diverses ocasions, i amb molt bones argumentacions, a l’Administració i al mateix sindicat SAP-UGT per què rectifiquessin en la mesura que volien aplicar del canvi de seqüència horària, ja que aquesta perjudicaria substancialment a molts companys i companyes en la seva conciliació familiar.

En aquest sentit la TRISINDICAL ha registrat diversos escrits en els darrers mesos, ho ha presentat davant del Consell de la Policia i ha insistit en multitud de reunions, per tal que l’Administració i el SAP-UGT obrissin els ulls i se n’adonessin de l’error en l’aplicació de la mesura.

Doncs la sorpresa és que abans d’ahir es va reunir la comissió de seguiment de l’acord i van decidir que aplicaran la mesura, però que no s’aplicarà a aquells agents que es puguin veure perjudicats.

I més…

>> Llegeix comunicat; 2015-11-26 PLANTILLA COMUNICAT TRISINDICAL Felicitats Sap-UGT per la vostra rectificació