NO CRITIQUEU EL SAP, US HI JUGone couple man and woman Criticism conceptUEU UN EXPEDIENT DISCIPLINARI

Volem posar en coneixement de tots els companys i companyes uns fets ocorreguts entre el sindicat SAP-UGT i un company mosso, que va gosar criticar durament la seva política sindical en un grup de facebook, tot s’ha de dir, tancat només per moss@s i les greus conseqüències que pot comportar per aquest agent.

Així, a través del foro “La Unió fa la Força”, un company mosso va fer un comentari on feia referència a SAP-UGT,  amb termes despectius i humor negre, derivat tot plegat de que en aquells moments el sindicat SAP-UGT estava pactant amb la casa el nou horari que se’ns ha aplicat.

Al poc temps de fer aquest comentari, va rebre una citació de la DAI on constava que havia de presentar-se a judici per un delicte per injúries greus amb publicitat i una falta d’amenaces per uns comentaris que va fer contra el SAP-UGT al grup del Facebook “La unió fa la força”,  el 19 de desembre del 2014 (tenen la pell prima…). Aquesta  denúncia va ser interposada pel Sr. Josep Gàzquez Cuenca, com a Secretari General de la Federació de la Seguretat Pública (FEPOL), Secretari General de SAP-UGT.

I més…

>> Llegeix comunicat; 2015-12-09 COMUNICAT TRISINDICAL no critiqueu el Sap…