tener-reuniones2REUNIÓ DELS SINDICATS RPCT

Resum de la reunió realitzada el dia 20 de novembre de 2015. 

Proposta de la Trisindical de temes per tractar a la propera reunió del dia 20 de novembre a la RPCT.

Tenen previst, per part dels responsables de la RPCT, de donar instruccions per escrit als agents envers al requeriment per part del Fiscal de la Audiència Nacional, relacionat amb la demanda de col·laboració amb la justícia i amb el dictamen del Tribunal Constitucional, que suspèn temporalment la resolució del Parlament; quines són les directrius que dóna el cos per aquest requeriment. La resposta és que amb el comunicat del Comissari Cap del Cos, que es llegirà en tots el brífings, es deixa clar que els últims responsables de qualsevol decisió que es prengui serà d’ell en persona i de la resta de comandaments.

I més…

>> Llegeix comunicat; 2015-12-01_COMUNICAT_TRISINDICAL REUNIÓ SINDICATS RPCT