REUNIÓ DELS SINDICATS RPMN 02/12/2015

tener-reuniones2Us fem un resum dels temes tractats a la reunió  amb els caps de la regió:

Es parla de la manca d’efectius generalitzada a tota la regió i la resposta ha estat que la forquilla és de 50 patrulles de mitja a tot el territori i hi ha molta capacitat de mobilitat entre ABP’s i CD’s  en cas de suport i manca de patrulles, també exposen que tenim molt suport de les Policies Locals.

Pla de Costa, ens queixem que deixen alguns sectors descoberts i és el 3er any que es fa,  s’ha donat suport a la Regió de Girona.  El suport amb patrulles de SC s’intenta fer amb hores de romanent i redistribució d’efectius. Aquest any la Arro no ha fet suport a USC si no que  ha fet tasques d’ordre públic.  El cap de torn regional és qui, a inici de torn, fa els moviments d’efectius regionals segons necessitats.

Custòdia Regional. Es comunica que hi ha hagut casos d’enviar patrulles, per exemple, de Pineda a Terrassa per tal de fer una custòdia a les 13:00 per finalitzar a les 14:30 i fent que la patrulla hagi de fer més de 100 quilòmetres i perllongament de servei, cosa que es podria evitar si la custòdia s’hagués fet d’una comissaria més propera.  Així mateix comentem que les rodes de custòdia difícilment es modifiquen quan el sector que ha de cedir una patrulla es queda amb un o sense indicatius reals per cobrir servei a sector. Comentem que en aquests casos la custòdia hauria de saltar a la comissaria següent per tal de no deixar cap territori venut. Ens comuniquen que és raonable la proposta que plantegem i que ho parlaran amb els caps regionals i caps d’ABP’S.

I més temes…

>> Llegeix comunicat: 2015-12-02COMUNICAT_TRISINDICAL runió RPMN