pistola-taser-300x350DECEPCIÓ ABSOLUTA AMB EL CONSELLER . ENGANYATS AMB LA TASER.

No podem dir-ho d´un altra manera. Estem més que decepcionats amb el que ha passat avui al Parlament de Catalunya. El Çonseller d´Interior Sr Jané a resposta de diputada de la CUP ha dit que es farà debat en una comissió i s’ha compromès ha assumit la decisió que prengui la cambra: “Aquest Govern no farà una altra cosa que el Parlament li digui.”

A què ve aquest pas enrere? A què ve aquest voler discutir ara una dotació de material que ja s´havia aprovat tal com ens havien dit als sindicats en consell de la Policia, i el mateix director de la DGP sr albert Batlle havia anunciat en premsa el passat mes d´agost i en altres ocasions?

Estem molt cansats de què amb tot el que ens costa qualsevol avanç com era aquest,( adquisició de la taser era reclamació d´anys del SME i de la Trisindical)i la lluita a tots els nivells per aconseguir-ho , ens maregin d´aquesta manera i ara es facin enrere. Un cop ja aprovat i publicitat.

I més..

>> Llegeix comunicat: 2016-02-17 comuniat decepció absoluta amb el Conseller. Taser