ganar-dineroINTERIOR ENS ACABA DONANT LA RAÓ

La trisindical hem demanat en reiterades ocasions més formació i més mitjans per tal d’afrontar l’actual situació d’alerta en la qual estem.

Són moltes les ocasions en què hem denunciat mancances, tant pel que fa a la formació adequada com pel que fa a material. I sempre ens hem trobat amb l’oposició del mateix Departament d’Interior i de la mateixa Direcció General de Policia que en tots els casos afirmaven i reafirmaven que la formació i material eren els adequats.

Fins i tot en algunes ocasions aquesta oposició a les nostres peticions s’ha fet amb menyspreu cap als sindicats que conformem la trisindical. El moment àlgid d’aquest menyspreu el trobem en el Consell de Policia del dia 18 de novembre de 2015. El comissari en Cap, Josep Lluis Trapero, aquell dia va perdre els papers i va carregar de forma dura i contundent  contra la trisindical afirmant que amb la nostra actitud causàvem un greu perjudici a la imatge del cos afeblint la seva condició de policia de caràcter integral de Catalunya.

>> Llegeix comunicat; 2016-01-28 comunicat trisindical Interior ens acaba donant la raó