reunioRESUM CONSELL POLICIA 24 DE FEBRER DE 2016

Aquí us fem un breu resum del que es va parlar ahir dia 24 de febrer de 2016 en el Consell de Policia:

S’informa que dins l’actual legislatura hi ha previsió de crear una nova llei de policia. Hem demanat que s’aprofiti aquesta voluntat de canvi per redactar plegats un nou decret de règim disciplinari que sigui mes objectiu i menys gravòs.

Respecte al canvi de seqüència del quadrant no s’ampliarà els criteris per poder acollir -se a l’anterior horari o a mesures de conciliació especial. No hi ha previsió de calendari d’aplicació del canvi de seqüència a la resta d’unitats a les que es preveu aplicar, per que ha de passar pel Consell tècnic i seguidament ho passaran per Govern. Intentaran abreujar el màxim per a poder implantar-ho a la resta d’unitats previstes.

I més..

>> Llegeix comunicat: 2016-02-26 _COMUNICAT_TRISINDICAL resum consell Policia 24 de Febrer