moto 1GUANTS DE MOTORISTA DE TRÀNSIT?

Des de la secció sindical de l’ especialitat de trànsit continuem denunciant les mancances de material i uniformitat que pateixen els companys de l’ especialitat. L´ administració sembla ser que no es conscient de que els motoristes de trànsit circulem per vies ràpides, on es poden agafar velocitat elevades quan et dirigeixes a accidents, i ens dota de guants sense cap mena de protecció, que en el cas de caiguda no tenen cap tipus de resistència per evitar abrasions a les mans, es a dir, UNS GUANTS QUE NO SON DE MOTORISTA!

Es per això que tornem a insistir en la necessitat de dotar d´uns guants adients pels motoristes de trànsit, tenint com a prioritat la seguretat en cas de caiguda i confort en funció de les condicions climatològiques.

I més.

>> Llegeix comunicat en pdf