juzgado 1NO HAN ENTÈS RES!! LA SEVA PREPOTÈNCIA I MENYSPREU ELS TREU EL RAONAMENT!!

En data 29 de febrer de 2016 la DGP ha fet públic un “desmentiment” vers les informacions fetes públiques per la TRISINDICAL. Una vegada més, la TRISINDICAL considera que no han entès absolutament res i mira que és senzill.

És per això que intentarem ser didàctics:

En cap cas hem posat en qüestió la professionalitat dels NOSTRES companys de la Comissaria General d’Informació. És més, felicitem les excel·lents i completíssimes diligències aportades al jutjat (són les 24/2015 del jutjat d’instrucció número 5) que s’acumulen posteriorment a la querella presentada per la TRISINDICAL. Considerem que aquesta feina feta SÍ és meritòria i digna de medalla, a diferència d’altres.

I més…

>> Llegeix comunicat: 2016-03-02 comunicat trisindical -no-han-entes-res