rcpEl dia 19 d’abril, els companys de Mollet van viure una d’aquelles actuacions que ens trobem mes sovint del que sembla. I la seva reacció va salvar la vida d’un home de 60 anys.
Els fets van succeir quan van ser avisats de que un home assegut en un banc de l’avinguda Burgos, va perdre el coneixement.Tot i que en un primer moment va ser ates per un altre persona, els agents van notar que l’home no respirava. Així que un dels agents va començar a fer-li maniobres de recuperació cardiopulmonar. L’altre company va anar a buscar ràpidament el DEA. Un cop aplicat, l ́home va tornar a tindre pulsacions i respirava. El van atendre fins que va arribar el SEM que finalment el va portar a l ́hospital de la Vall d ́Hebron.
Fins a 3 agents de la Policia Local van interveniri gràcies a la seva sang freda i ràpida actuació, es va poder salvar una vida. Us volem felicitar i agrair la vostre professionalitat. Queda demostrada la importància de contar amb formació i eines com el DEA per poder atendre una situació crítica com la que es va viure dimarts. I la professionalitat indubtable dels agents actuants.
Felicitats altre cop companys!