Des de la Secció Sindical de Trànsit del SME continuem denunciant es mancances de material i uniformitat que pateixen els companys de  especialitat. Una vegada més hem tornat a insistir en millorar la roba que tenim pels dies de pluja. Tots els que formem aquesta especialitat sabem que els dies de pluja significa dies d́’accidents i això significa que passarem bona part del servei sota l ́aigua, assistint a les persones i els vehicles accidentats i regulant el trànsit. Actualment només tenim una jaqueta que segons l ́administració serveix per tot, el fred i la pluja. Aquesta jaqueta és una peça de roba totalment insuficient, ja que en dies de pluja forta quan portes una estona ja comença a calar i quedes totalment xop. A més de no ser una peça adient per la pluja, dóna la casualitat de què es l ́única peça d’uniformitat que tenim, i per tant no tindrem altra jaqueta de recanvi per poder continuar el servei o fins i tot pels dies següents i haurem de continuar amb la jaqueta tota molla. Els dies de pluja acostuma a passar que un cop finalitzat el servei, els companys intentin fer el possible per tenir-la jaqueta seca per l’endemà, i es normal veure imatges com aquestes en els diferents sectors de trànsit.

roba-transit

Des del SME demanen a la DGP que doti als companys de Trànsit d ́uniformitat de recanvi, ja que actualment te només es disposa d’una única jaqueta, i millorar les peces d ́uniformitat adients per la pluja com poden ser granotes de pluja , que actualment te fan servir diferents policies europees, i que eviten que l ́aigua mulli la resta de l ́uniformitat.

 

>>Llegeix comunicat en pdf