Tour_de_France_logo_2016

Fa unes setmanes enrere molts agents van participar al dispositiu del Tour de France a Viella.

Veient el greuge que van patir molts agents participants al dispositiu en matèria de compensació horària, el SME ràpidament va entrar un escrit adreçat al Director General en el qual demanàvem que es compensés per igual a tots els agents que van haver de pernoctar lluny de la seva residència habitual.

Doncs aquesta mateixa setmana i fruit de la nostra petició hem aconseguit que la ARRO sigui també compensada, a banda de les hores treballades efectives, amb el 40% de la resta d’hores que van estar lliures de servei.

L’Administració ens comunica que a partir d’ara, en futurs dispositius es compensarà als agents que hagin de pernoctar lluny de casa, a banda de les hores treballades efectives, amb un 20% les hores que estiguin lliures de servei i amb un 40% si és el cas que han d’estar en disponibilitat.

En tot cas, aquestes condicions aplicables en futurs dispositius, hauran de ser negociades prèviament amb els sindicats.

>>Llegiu comunicat:  Compensació dispositiu Tour de France