Resum Consell de la Policia 12 Juliol 2016

 breu resum del que es va parlar ahir dia 12 de juliol de 2016 en el Consell de Policia:

.- L’Administració ha recollit totes les esmenes presentades per les organitzacions sindicals sobre la proposta d’instrucció de segona activitat. Un cop estudiades presentaran dos textos. Un primer text que tractarà sobre el passi a la situació de segona activitat i un segon text que tractarà de l’adaptació del lloc de treball.

.- Degut a que els pressupostos de la Generalitat pel 2016 han estat rebutjats, aquest any 2016 no hi haurà nova promoció de mossos. Potser pel 2017 sigui possible a través dels pressupostos de la Generalitat per l’any vinent.

.- Aquest any 2016 hi haurà convocatòria de provisió d’Inspector, Intendent, Comissari i Major.

.- Ens lliuren un cronograma de processos selectius que us adjuntem amb aquest comunicat.

.- L’Administració ens informa que els moviments de provisionals que es van fer posteriors al concurs general, van ser mínims i van afectar molts pocs mossos. Concretament es van moure un total de 105 mossos.

I més….

>> Llegeix comunicat: Resum consell policia 12 juliol 2016 (b)