formaciobrimoAhir  la indignació es va propagar pels agents de la BRIMO. Van quedar-se estupefactes quan van llegir un missatge del CME a una coneguda xarxa social. L’afirmació assegurava: “Brigada mòbil: hores i hores d’entrenament”, acompanyat de la fotògrafa de dos agents fent practiques de tir.

Arrel d’aquesta publicació els agents ens han fet saber que la majoria d’ells, des de abril com a mínim, no han fet practiques de tir.  Els agents ens manifesten que tants mesos sense fer cap practica els fa sentir vergonya.

Massa temps sense practiques de tir, desplaçaments, cobertures en casos d’atemptat a diferents escenaris. RES! La majoria sap que hi ha un material específic balístic per fer servir en cas d’atemptat, però no han rebut CAP formació especifica de fer-ho servir. Aquest lamentable fet hauria d’avergonyir-nos quan ens trobem en nivell d’alerta 4.

Quan Europa  està sent colpejada greument per atemptats de diferents metodologies i en pocs espai de temps, ni els agents de Brigada mòbil, ni cap agent de seguretat ciutadana rep formació de com actuar. Mentrestant les altres FCSE si reben la formació adequada per fer front a l’amenaça que ha arribat per quedar-se: “el Jihadisme“.

No defallirem en denunciar una i altre vegada la carrega de feina de la BRIMO i els dispositius sense sentit, com el servei de nit a Salou o el dispositiu de manters a Barcelona. Com a resultat, en breu, la BRIMO disposarà del “màster” en manters.

Per aquets motius exigim que optimitzin els recursos per tal que la BRIMO comenci a fer formació pràctica i real per tal d’assegurar un servei de qualitat als ciutadans.

 

Evitin fer “escaparatisme” de gran formació que rep la BRIMO.

#SME VOL FORMACIÓ

>>Llegeix comunicat en pdf