comissaria-mossos-la-jonquera

Des de l’inici de la crisi el SME ha estat denunciant la manca d’efectius que pateix el CME. Diversos anys sense promocions i la manca de seriositat davant promeses electorals finalment no complides, han fet que toquem os definitivament.

 

Si un ciutadà s’adreça a la CD de la Jonquera se la trobarà tancada amb clau. A un pas fronterer on si hi ha presencia dels altres FCSE. No cal dir res més.

 

Tot i posar aquest exemple de La Jonquera, la gravetat de manca d’efectius és una realitat a tota Catalunya. Aquest fet afecta a la seguretat dels propis agents en cas de recolzament urgent, i molt directament a la ciutadania per no poder oferir una tasca de seguretat ciutadana de qualitat.

 

Comissaries rellevants del territori treballen aquest estiu amb només sis efectius, és a dir, dues patrulles fent tasques de seguretat ciutadana. En pitjors condicions es troben les Unitats d’investigació, on hem constatat una major manca d’efectius.

 

El “Pla de Costes” que nomes ha aconseguit tapar forats, ha donat com a resultat la vulnerabilitat de serveis ordinaris. A les unitats d´ARRO de les diferents regions els hi continuen sobrecarregant de feina. La BRIMO sense disposar de condicions óptimes, com  ja vam denunciar la  setmana passada amb el dispositiu “Salou”.

 

Per aquest motiu exigim al conseller d’interior Sr Jané i al Parlament de Catalunya una solució urgent. Per poder oferir un servei de qualitat  envers els ciutadans i de seguretat als agents actuants.

 

 

NO PODEM SEGUIR AIXÍ!

ENES TROBEM A NIVELL 4!

>>Llegeix comunicat: jonquera