gracies

Amb aquest comunicat, et volem agrair a tu, a l’afiliat al nostre sindicat el teu suport. El nostre sindicat va patir un atac informàtic tant greu com indecent. Van ser dies, setmanes complicades pel dany causat. Fins aquell dia, l’atac informàtic més greu fet a cap institució policial europea.

Alguns pensaven que aquest sindicat estava ferit de mort. Potser era el seu desitj. Però els missatges de suport i la vostra confiança en aquest equip, han demostrat que no.

Altres deien o pensaven que “tindríem por” o ja no diríem les coses com són i no denunciaríem les mancances que tenim o no defensaríem els companys quan són atacats per alguna actuació. Hem demostrat que res d’això, només cal mirar l’hemeroteca del que hem fet aquests darrers mesos. En acció sindical, comunicats i premsa.

També és veritat, que alguns ens han donat l’esquena a tots els nivells. No passa res. Quan tingueu un problema us seguirem defensant, com hem fet fins ara.

No tenim paraules per agrair el vostre suport i la vostra confiança en el SME. Ens heu donat molta força per seguir com fins ara i deixar-nos la pell en la defensa dels drets dels mossos i dels seus agents.

 

En nom de tot l’equip de delegats sindicals del SME, MIL GRÀCIES!!!

>>Llegeix comunicat en pdf