david-fernandez

Indignació és el que sentim després de conèixer la presència a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya d’en David Fernández.

Hem rebut moltes trucades, e-mails i missatges de companys avergonyits per la presència de l’exdiputat a l’ISPC. Felicitem a l’organitzador de l’esdeveniment i ens preguntem si coneix o no al personatge.
Aprofitem per recordar que aquest senyor en altres ponències va dir textualment: “tots els catalans són bons? Y un cuerno, tenemos los mossos que nos rompen la cara”. No som bons catalans per ell.

A Twitter ens ha definit com: ”repartidores de hostias(mossos)” i “ los mossos te dan de hostias”.

Cal recordar que com diputat va dir que “Catalunya té un problema i es diu Brigada mòbil”? Cal recordar que ha demanat activament la dissolució de la BRIMO?

Cal recordar quina ha estat la seva actitud vers la policia en manifestacions, a Can Vies o a desallotjaments?

Cal recordar com ha estat partícip del linxament mediàtic del cos de mossos en general i d’agents d’Arro i brimo o dels imputats pel cas raval?

Aquesta és la seva sensibilitat policial.

Qualsevol mosso, qualsevol policia sap qui és, que opina i que fa per la policia així com les organitzacions sindicals de mossos que hem patit les seves actituds.

És indecent la imatge del cap de la BRIMO assegut al seu costat, i per més inri, a un acte que convoca la mateixa Escola de policia. Ho considerem una profunda manca de respecte a tots els agents i comandaments de BRIMO, ARRO i USC que l’han patit al carrer i a les xarxes socials.

Això no és més que la constatació de la desconnexió de la realitat de qui organitza aquests esdeveniments.
A qui t’insulta no cal convidar-lo a res i molt menys a CASA TEVA.
Ja n’hi ha prou de fer el ridícul!

EVIDENTMENT NO HI ASSITIREM
ET PODEN CONVIDAR COM A INSTITUCIÓ,
PERÒ NO EN EL NOSTRE NOM

 

>>Llegeix comunicat en pdf