novapromo

 

500 AGENTS PELS PRESSUPOSTOS DEL 2017?

 

Anteriorment els nostres polítics van fer publiques promocions de 300 o 400 agents pel cos, amb aquest nou anunci ens informen que hi haurà 500 nous agents.

 

 

La insistència del SME i les reiterades peticions que hem fet, demanant la convocatòria d’una nova promoció de mossos, davant la greu mancança d’efectius que estem patint al Cos de Mossos d’Esquadra, han arribat a la oïda dels nostres polítics, esperem que aquesta vegada sigui la definitiva.
Avui mateix en el debat de política General al Parlament de Catalunya, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont ha anunciat que els pressupostos del 2017 inclouran la convocatòria de nous llocs de treball públic, entre els quals n’hi haurà 500 que seran per mossos d’esquadra.

 

Des del SME ens sentim satisfets parcialment davant aquest anunci i diem parcialment per què si bé és cert que 500 nous agents ajudaran a disminuir la greu mancança d’efectius actuals, seguirà sent insuficient per solucionar el problema per complet.
Per tant, des del SME seguirem insistint i demanant que a banda d’aquests 500 nous llocs de treball de mossos es convoquin noves promocions de Mossos d’Esquadra.

 

>>Llegeix comunicat en pdf